Blog

Velkommen til vores lille inspirationsunivers. Her ville du kunne finde artikler om alt lige fra design, produktnyheder, guides og meget andet.

Artikel kategorier

Kvaliteterne ved uld

Kvaliteterne ved uld

Green Comforts uldsortiment er lavet af 100% naturlige materialer og håndlavet til perfektion med omsorgsfuld opmærksomhed og kærlighed.
Læs mere
Vores uld

Vores uld

Green Comforts uldsortiment er et enestående eksempel på, hvordan dansk design forenes med nepalesisk håndværk. Hvert par uldsko er resultatet af omhyggeligt kvalitetshåndværk og en lang tradition af håndfiltning.
Læs mere
CONTRIBE X GREEN COMFORT

CONTRIBE X GREEN COMFORT

I Green Comfort kerer vi om social ansvarlighed. Et pejlemærke vi med omsorgsfuld opmærksomhed tilstræber i alle vores initiativer. Derfor har vi indledt et samarbejde med Contribe i ønsket om at bidrage til en meningsfuld forandring.
Læs mere
AUTUMN/WINTER 2024

AUTUMN/WINTER 2024

Green Comforts AW24-kollektion er et vidnesbyrd om en harmonisk forening af eviggyldige klassikere og kompromisløs kvalitet. En hengivenhed til komfort og funktionalitet.
Læs mere
Green Comfort fejrer 30 års jubilæum

Green Comfort fejrer 30 års jubilæum

En markering af en æra, hvor virksomheden har positioneret sig som en uundgåelig skoproducent af komfortabelt fodtøj. Fodtøj skabt med omtanke for bæredygtig produktion. Det sunde fodaftryk med værdier forankret i den skandinaviske designtradition. Green Comfort forener tidløs funktionalitet med kompromisløs kvalitet.

Læs mere

Sommerens must-haves

Sommerens must-haves

Månedens favoritter emmer af sommerstemning, havbrise og lyse nætter. Uundværlige styles der alle tilføjer et feminint og chikt look til din garderobe! Se med og bliv inspireret. Sommerlette favoritter der komplementerer enhver smukt.
Læs mere
Blomstrede skønheder

Blomstrede skønheder

Et kunstværk af en gummistøvlekollektion skabt med omsorgsfuld opmærksomhed i samarbejde med Annemette Voss. Med referencer til naturens flor er kollektionen en eklektisk forening af smukke akvarelprints, iøjnefaldende farvekombinationer og stemninger. En hyldest til det omskiftelige danske sommervejr, der aldrig lader sig diktere.
Læs mere
De håndfiltede hjemmesko fra Nepal

De håndfiltede hjemmesko fra Nepal

I en verden, hvor autenticitet og social ansvarlighed kommer højere op på dagsordenen dag for dag, har vi med vores produktion af håndfiltede uldhjemmesko i Nepal skabt et samarbejde som giver mening.
Læs mere

Du har set 9 ud af 9 indlæg