Hos os er det nemt at returnere – og det koster kun 29,-

Fra det øjeblik du modtager dit køb, har du en periode på 30 dage til at beslutte, om du ønsker at beholde varen. Inden for denne periode kan du returnere varen og få pengene tilbage. !4 dage til at give besked og derefter 14 dage til at sende varen retur i. Bemærk dog, at vi kan foretage en værdiforringelse hvis varen har mistet sin handelsmæssig værdi helt eller delvist. Vi opfordrer altid til at varen sendes retur i original emballage. Det er vigtigt at understrege, at eventuelle mærker, skoæsker eller andet tilbehør, der følger med varen, anses for at være en integreret del af varen og kan have handelsmæssig værdi. Yderligere information om vores politik vedrørende fortrydelsesret kan findes i vores handelsbetingelser.

Fortrydelsesret ved køb af julegaver

Vi tilbyder udvidet byttefrist fra d. 18. november 2024. Dette betyder, at du kan ombytte eller returnere varer købt fra denne dato og frem til den 20. januar. Således sikrer vi, at modtageren af en gave har rigelig tid til at beslutte, om de ønsker at bytte eller returnere gaven. Denne udvidet service gælder både varer købt til fuld- og nedsat pris.

Har du fortrudt?

Hvis du har modtaget et produkt, der ikke lever op til dine forventninger eller ikke passer ordentligt, har du mulighed for at sende det tilbage til os uden besvær. Vi har sørget for, at processen for at returnere er enkel og brugervenlig. Du skal blot følge disse 4 trin:

 • Udfyld vedlagte returseddel (findes i kassen ved modtagelse).
 • Vedlæg en kopi af din faktura (findes i kassen ved modtagelse).
 • Sæt det forudbetalte portolabel på pakken (findes i kassen ved modtagelse koster 29 kr.).
 • Aflever pakken hos din GLS Pakkeshop/forhandler.

  Refundering

  Hos Green Comfort prioriterer vi en hurtig tilbagebetaling, typisk inden for 1-3 arbejdsdage. Du modtager altid en e-mail omkring den videre proces.
  Tidspunktet for, hvornår refunderingen vises på dit kontoudtog, afhænger af dit kreditkort. Det kan tage 2-20 dage - dette styres af kortudstederen, og er uden for vores kontrol. Bruger du et MasterCard kan du med fordel læse mere her. Benytter du den medfølgende portolabel, fratrækkes 29 kr. fra det refunderede beløb. Vælger du ikke at bruge vores returlabel, betaler du selv for returfragten, og vi refunderer det fulde købsbeløb.

  Kan du ikke finde din returlabel?

  Er du kommet til at smide returseddelen ud, skal du kontakte vores kundeservice på webshop@green-comfort.dk. Så vil vi hjælpe med at fremtrylle en ny.

  Download returseddel - OBS: Der er vedlagt en returseddel i forsendelseskasse.

  Ombytning

  Vores system kan desværre ikke håndtere en ombytning 1:1. Du skal derfor foretage en returnering (læs de fire steps længere op) og herefter lave en ny bestilling. Vi refunderer ordren når den modtages og den anden ordre bliver imellem tiden ekspederet afsted med GLS. Har du gjort brug af en specifik rabatkode, kan du kontakte kundeservice på webshop@green-comfort.dk ift. at få en ny, således du kan få varen til samme pris som sidst.