100% rente- og gebyrfri finansiering

Hos Green Comfort tilbyder vi dig rente- og gebyrfri betaling med Anyday med en kreditgrænse op til 10.000 kr. Anyday er en delbetaling, som vi hos Green Comfort har valgt at betale lidt mere for, for at du som kunde har mulighed for at dele din betaling op over 4 måneder - fuldstændig fri for renter, gebyrer og andre ubehagelige overraskelser – det er smart.

Anyday er en gratis betalingsløsning, så længe du betaler til tiden. Når du gennemfører dit køb med Anyday, betaler du 25% af varens pris med det samme. De efterfølgende 3 måneder betaler du det resterende beløb.

Har du ikke en Anyday-konto i dag, vil du blive ledt videre godkendelse og oprettelse, før dit køb kan gennemføres. Efterfølgende har du en Anyday-konto, som du kan anvende på alle webshops, der tilbyder Anyday som betalingsløsning.

Anyday er en dansk betalingsløsning og kan i dag benyttes på over 1.500 forskellige webshops.

Sådan bruger du Anyday på green-comfort.dk

Step 1

Læg de ønskede varer i kurven.

Step 2

Gennemgå checkout som du normalt ville gøre.

Step 3

Vælg Anyday som betalingsløsning.

Step 4

Du bliver kreditvurderet af Anyday på under 20 sekunder.

Step 5

Du betaler første rate for at gennemføre dit køb nu. Derefter kan du selv bestemme, om du vil betale mere næste gang eller holde den på minimum 25 % ved næste rate. Således kan du også styre om du ønsker at betale resten ud ved næste rate.

Du kan læse mere om vilkårene for Anyday her.

anyday delbetaling banner - nul renter og gebyr