Blomstrede skønheder

Blomstrede skønheder

Green Comfort X Annemette Voss

Et kunstværk af en gummistøvlekollektion skabt med omsorgsfuld opmærksomhed i samarbejde med Annemette Voss. Med referencer til naturens flor er kollektionen en eklektisk forening af smukke akvarelprints, iøjnefaldende farvekombinationer og stemninger. En hyldest til det omskiftelige danske sommervejr, der aldrig lader sig diktere.


Fra drøm til virkelighed
En kollektion skabt i bestræbelsen på velkendt komfort og stilsikker perfektion, der smukt forener kvalitetsgummistøvler, der ikke alene komplementerer en stilsikker garderobe, men også skaber velvære.    

Idéen om et designsamarbejde opstod i ønsket om at skabe gummistøvler med prints. Iværksætter og kunstner Annemette Voss var derfor skabt til dette colab. Med hendes penselstrøg er der garanti for ikoniske gummistøvler, der vækker positiv opmærksomhed og begejstring.

”Jeg har meget respekt for Annemette. Hun er ikke kun en fantastisk dygtig designer, men også en sej forretningskvinde. Jeg havde faktisk ikke forventet, at hun sagde ja (…) Vi spurgte hende på Formland, og hun sagde faktisk ja med det samme. Herefter gik vi ned til Jesper og fortalte om designsamarbejdet og hendes forretning. Han forstod vores begejstring, og kort efter blev de introduceret” – Jacqueline Bakkeskau Resbo, Design & Production Manager.


En drøm blev til virkelighed. Drømmen om et designsamarbejde, og vi er stolte af at kunne præsentere Green Comforts første designsamarbejde skabt med Annemette Voss.
”Det har været et virkelig spændende samarbejde, og vi er meget tilfredse med resultatet” – Jacqueline Bakkeskau Resbo, Design & Production Manager.

Comfort is fashion
En af sæsonens mest elskede nyheder. Vores blomstrede gummistøvlekollektion. En kollektion bestående af fire styles. Korte- og langskaftede gummistøvler smukt dekoreret med akvarelmotiver af sommerfugle og magnolia.

Designs der emmer af sommer. Oplev vores velkendte Shape indlægssål med indbygget svangstøtte, blødt neoprenfoer og fantastisk pasform. Komfort til gavn for hele din krop. Gå sommeren i møde med stil. Dine at holde af.  

Oplev vores blomstrede gummistøvlekollektion online: Green Comfort X Annemette Voss

Green Comfort x All By Voss