De håndfiltede hjemmesko fra Nepal

De håndfiltede hjemmesko fra Nepal

I en verden, hvor autenticitet og social ansvarlighed kommer højere op på dagsordenen dag for dag, har vi med vores produktion af håndfiltede uldhjemmesko i Nepal skabt et samarbejde som giver mening. Vores uldsko repræsenterer mere end blot behagelige hjemmesko; de er et statement om håndværk, kvalitet og et dybtgående samarbejde mellem danske designprincipper og nepalesisk håndværk.

Samarbejdet med Nepal

I vores samarbejde med produktionen i Nepal, har vi ikke alene adgang til ekspertise inden for uldfiltning men også muligheden for at bidrage positivt til lokalsamfundene. Vores samarbejde sikrer, at produktionen giver arbejde til kvinder året rundt i det fattige bjergland, hvilket styrker deres økonomiske uafhængighed og velvære. Derudover har de ansatte mulighed for at modtage engelsk undervisning, få transport til og fra arbejde og modtage økonomisk støtte til deres børns skolegang.

Kvalitet der kan mærkes

I vores hjemmesko bruges der kun 100% ren og naturlig uld fra New Zealand. Denne uld håndfiltes med omhu i Nepal, hvilket sikrer, at lanolinen (uldens naturlige olie) bevares. Det er med til at gøre vores hjemmesko utroligt slidstærke, tempererende og nemme at vedligeholde. Hver uldsko er helt unik og en direkte afspejling af svære håndværk filterne har mestret, hvilket bliver markeret med en broderet signatur fra filter, der skabte dem.

Håndværk tager tid og derfor kan en dygtig filter lave to par om dagen, hvorimod en maskine ville kunne masseproducere i et helt andet omfang. Vi tror på at godt håndværk og kvalitet vinder på den lange bane.

Design, komfort og funktionalitet

Vi bruger et simpelt design – og så kan vi skille os ud på farverne. Der er ingen grund til at gøre for meget ved et produkt, som langt hen ad vejen lever på sin kvalitet. At de så samtidig er helt fantastiske at have på, skyldes den unikke kombination af ulden og vores EnergySole™ som giver god støddæmpning.

Designet i Danmark og håndfiltet i Nepal, vores hjemmesko er den perfekte fusion af skandinavisk minimalisme og nepalesisk håndværk. Vi tilbyder modeller med både ruskindssåler for indendørs brug og gummisåler for dem, der ønsker en skridsikker løsning til indendørs og udendørs brug. Farvepaletten spænder fra solgul til marineblå, så der findes et bredt udvalg for enhver smag.

Hvis du ikke allerede ejer et par i dag – vil vi opfordre dig til at prøve dem. Du bliver ikke skuffet 💚

Se vores udvalg af uld hjemmesko til damer og herrer.

Hjemmesko fra Nepal