Sommerens must-haves

Sommerens must-haves

FAVORITTER
10 must-haves til sommeren

Månedens favoritter emmer af sommerstemning, havbrise og lyse nætter. Uundværlige styles der alle tilføjer et feminint og chikt look til din garderobe! Se med og bliv inspireret. Sommerlette favoritter der komplementerer enhver smukt.  


Mango Maja

Tilfør dit look en sydlandsk stemning med vores slip-in sandaler Mango Maja. Håndflettede skønheder. Byd sommeren velkommen med en tidløs og komfortabel klassiker. Designs skabt med omsorgsfuld opmærksomhed på iøjnefaldende detaljer. Velegnet til rejsekufferten!

Caroline Cece
Golden dreams. En forførende kollektion af sandaler. Tidløst design i skind med justerbare velcroremme og pyntespænde. Tilføj et strejf af elegance til sommergarderoben. Klassiske skønheder.

Rejoice River
Vi er ret forelsket i de smukke farvekombinationer. Vores Rejoice sandaler sender tankerne på ferie. Kombinationen af de justerbare stropper og den formstøbte PU-sål sikrer den perfekte pasform. Stilfulde og funktionelle sandaler velegnet til byvandringer og strandudflugter.  

Wave Wilma
Pift stemningen op med vores Wave sandaler. Elegante uden at gå på kompromis med velkendt komfort. Vores Wave med formstøbt korksål giver god støtte og stabilitet, og de justerbare remme gør dem nemme at tilpasse. Et sofistikeret touch til din sommerglød.

Vela Viola
En elegant fortolkning af den klassiske ballerina. Tilføj et feminint touch med Vela Viola. Designet i nubuck skind for behagelig komfort. Den udtagelige Memory indersål garanterer velvære for dine fødder.

Path Pixie
Sporty, feminin eller casual? Vores sneakers Path Pixie udgør et skønt mix. Skab en gangbar garderobe med Green Comfort. Oplev stabilitet og komfort med de stødabsorberende EnergySole ™ Shape indlægssåler med indbygget svangstøtte. En trofast følgesvend sommeren over.

Corsica Caia
Hils sommeren velkommen med vores all-time bestseller sandal, Corsica Caia. En velkendt kending der fuldender ethvert look. Let og elegant med et sporty udtryk. Kombinationen af de smalle justerbare remme på vrist og forfod samt vores EnergySole™ garanterer optimal komfort. En livslang ledsager der er klar på nye eventyr.

Allow Asta
Den flade sandal er et musthave til din sommergarderobe. Allow forener komfort og fashion. Et skønt mix af kvalitetsmaterialer kombineret med velkendt komfort, formstøbt indersål for ekstra svangstøtte og justerbare remme. Dine at holde af.

Track N’ Trail Thea
En garderobefavorit der kan gå til alt. Med et vælg af stylingmuligheder er sneakers blevet vores foretrukne fodtøj. Vores Track N’ Trail er ingen undtagelse. Komfortable sneakers der forener kompromisløs kvalitet og velkendt komfort i nye flotte farvekombinationer. Kombinér vores Shape indersål med svangstøtte, elastisk snøre og innovative snøring. Et oplagt bud til den aktive storbyferie.

Sky Sia – Papillion
Et kunstværk skabt med omsorgsfuld opmærksomhed i samarbejde med Annemette Voss. Med referencer til naturens flor er gummistøvlekollektionen en eklektisk forening af smukke akvarelprints, iøjnefaldende farvekombinationer og stemninger. En hyldest til det omskiftelige danske sommervejr, der aldrig lader sig diktere.

 

 

Sommerens must-haves