Black Friday 2024

Black Friday - Stor tilbudsfest med knivskarpe tilbud

Er du klar til årets største shopping dag? Hos Green Comfort er vi vilde med Black Friday, og det betyder, at vi igen i år har fundet en række gode deals og tilbud frem til dig.

Black Friday starter fredag d. 29. november 2024 og løber til og med mandag d. 1. december 2024.

Vi tyvstarter dog allerede mandag d. 18. november med en masse knivskarpe tilbud.

Få besked som den første

Bliv medlem af Klub Green Comfort i dag og få besked
før alle andre omkring vores Black Friday tilbud.

Black Friday Tilbud

Find Black Friday-tilbud på sko, støvler og sandaler

Du behøver faktisk ikke vente helt så længe. Vi har
en outlet, hvor du kan løbende kan finde sko, sandaler og støvler til stærkt nedsatte priser. Så tag hellere end gerne et lille smugkig allerede i dag - måske finder du et par, du bare ikke kan undvære.

FAQ

Hvornår er der Black Friday i 2024?

Black Friday stammer fra USA, og den årlige begivenhed finder altid sted fredagen efter Thanksgiving. Det betyder, at selve datoen ændrer sig for hvert år, og i 2024 falder Black Friday fredag d. 29. november 2024.

Black Friday handler i bund og grund om gode tilbud og at spare penge. Black Friday ses ofte som et startskud til den store julehandel i december måned, hvor man kan komme på forkant med julegaverne – eller som et incitament til at købe de sko, sandaler eller støvler man går og drømmer om.

Hvad er Cyber Monday?

Mandagen efter Black Friday afholdes der Cyber Monday- Hos Green Comfort forlænger vi tilbuddene fra Black Friday. Forskellen på de to tilbudsfester er, at Black Friday både normalt foregår offline (i butikker) og online (webshop), hvor Cyber Monday hovedsageligt er en digital tilbudsfest.

De bedste tilbud lige nu

Se alle