Liveshopping

Vi afholder Liveshopping næste gang d. 14 august kl. 19.00

Skal du være med næste gang vi går live på Facebook?

Vi kommer med en masse skarpe slagtilbud på dagen, konkurrencer og andre sjove tiltag.

Hvis du vil være sikker på at få en plads, kan du med fordel tilmelde dig vores kundeklub. På den måde at du sikker på, at modtage information når vi nærmer os dagen.

FAQ

Hvad er liveshopping?

Live shopping er en interaktiv måde at handle online på, hvor du som kunde kan se live videostreams af produkter, stille spørgsmål i realtid, og få direkte svar fra værter eller sælgere. Det kombinerer underholdning og shopping, og giver en engagerende og personlig indkøbsoplevelse, som minder om fysisk shopping, men foregår bekvemt hjemmefra.

Hvordan køber jeg til liveshopping hos Green Comfort?

Skriv " Ja-tak " efterfulgt at det nummer du ønsker at købe samt din størrelse. Så sender vi dig en Facebook-Messenger besked med et direkte link til produktet.

Har du eksempelvis set en flot sandal som har nummer 12 og du bruger str. 39, så skal du skrive: "Ja-tak 12 39"

Herefter modtager du et et link på Messenger. Trykker du på linket ledes du ind på vores webshop og i kurven hvor produktet er tilføjet i din ønskede størrelse. Glemmer du at skrive din størrelse, får du et link ind til produktet og så skal du selv vælge størrelsen og tilføje til kurv.

Hvad gør jeg hvis jeg ikke nåede at bestille da produktet blev præsenteret?

Bare rolig. Vi tager løbende og gennemgår de forrige modeller igen - en opsummering om man vil. Skulle du glippe det helt, så skriv i kommentarfeltet og så vender vi retur. Ofte vil du også kunne finde tilbuddene indtil dagen efter.